Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus0.9g3.3kcal0.1g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.4g7.9kcal0g0.1g0.8g0g
Basilika, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g32kcal0.6g0.4g3g0g
Valittu annoskoko10g16kcal0.3g0.2g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.2g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g165kcal3.1g2.1g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651