Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.9g14kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Banaani, kuorittu 2.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g61kcal0.8g6.4g3.6g0.2g
Valittu annoskoko10g31kcal0.4g3.2g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.2g1.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g317kcal4.1g33g18.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700