Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g7g7.7kcal1.6g0g0.1g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g0.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Korppujauho 0.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g43kcal3.8g1g2.6g0g
Valittu annoskoko10g22kcal1.9g0.5g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal1g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g221kcal19.4g5.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265480