Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g9kcal0.4g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g48kcal2g3.1g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529