Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g2.2g1.7kcal0.4g0g0g0g
Tomaattimurska 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 4.4g4.7kcal0.2g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g18kcal1.2g2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.6g1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g94kcal6.2g10.3g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240