Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Pennepasta, Gallo2.5g8.5kcal0.3g1.7g0g0.2g
Herkkusieni 2.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g23kcal0.8g3.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko10g12kcal0.4g1.7g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.1g17.5g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605