Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g3.4g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl4.8g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g8kcal0.6g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g4kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g40kcal3.1g2g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207