Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile5.6g7.4kcal1.1g0g0.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g2.9g8.2kcal0.5g0g0.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.3g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g38kcal3.6g0g2.6g0g
Valittu annoskoko10g19kcal1.8g0g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.9g0g0.7g0g
Arvot/100g100g195kcal18.4g0g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731