Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria3.9g7.7kcal0.3g0.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g26kcal0.6g1.2g1.8g0g
Valittu annoskoko10g13kcal0.3g0.6g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.2g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g131kcal3.1g6.1g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823