Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g2.1g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium1.3g4.6kcal0.2g0.8g0g0.1g
Flora ruoka kevyt & paksu1.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g22kcal1.2g2.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g11kcal0.6g1.1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g111kcal6.1g11.2g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273094