Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g1.9g6.2kcal0.2g0g0.6g0g
Herkkusieni säilyke 2.6g0.4kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0g0.1kcal0g0g0g0g
Punaviini 0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g4g13kcal0.5g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g41kcal1.6g5.2g1.4g0.8g
Valittu annoskoko10g20kcal0.8g2.6g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.4g1.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g209kcal8.2g26.8g7.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981