Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 1g0.7kcal0.1g0g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty3.1g4.3kcal0.2g0.9g0g0.1g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g16kcal0.8g2.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.4g1.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g80kcal4.1g11.3g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753