Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g0.8g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Bataatti, kuorittu 1.8g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g1.1g1.2kcal0.2g0g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g18kcal1g0.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.5g0.4g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g94kcal5.1g4.1g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277740