Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)2.2g7.7kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g1g1.1kcal0.2g0g0.1g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g1.5g6kcal0.3g0g0.5g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Maissi jyvät 1g1.5kcal0g0.3g0g0g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.1g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g38kcal2g4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko10g19kcal1g2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.5g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g195kcal10.3g20.6g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741