Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.2g11kcal0.9g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.1g0.1kcal0g0g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Pinaatti 2.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g32kcal2.4g0g2.4g0.2g
Valittu annoskoko10g16kcal1.2g0g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0g0.6g0.1g
Arvot/100g100g162kcal12.2g0g12.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280894