Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)2.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g37kcal2g3g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934