Linssikeitto (Kevennys)

Lisää vesi ja kasviliemikuutiot kattilaan ja laita miedolle lämmölle.

Lisää tomaattimurska kattilaan.

Halkaise chili, poista siemenet ja pilko, lisää tomaattimurskan joukkoon.

Huuhtele linssit hyvin, ota toinen kattila ja keitä niitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, siivilöi ja lisää lopuksi keittoon.

Kuori ja pilko kasvikset.

Lisää kasvikset joukkoon.

Anna keiton hautua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää puolikkaan sitruunan mehu ja mausta suolalla sekä mustapippurilla oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Samuelhovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.7g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green1.1g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal0.6g1.4g0g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g50kcal3.1g7.2g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282464