Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2.5g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g4.5g7.3kcal0.4g0.5g0.4g0.2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g2.5g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Rypsiöljy 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g34kcal2g1.2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko10g17kcal1g0.6g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g171kcal10.2g6.1g13.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286257