Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g2.3g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g0.9g3.4kcal0g0g0.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.7g1.4kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g29kcal0.8g1.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko10g15kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g150kcal4.1g6.1g11.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289143