Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g0.7g1kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sieni tatti, hapero 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi6.7g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.3kcal0g0g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g4kcal0.2g0.2g0g0g
Valittu annoskoko10g2kcal0.1g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g22kcal1g1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936