JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 7.6g10kcal1.6g0g0.3g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g1.1g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g0.4g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g28kcal4.2g0g1g0g
Valittu annoskoko10g14kcal2.1g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal1.1g0g0.3g0g
Arvot/100g100g145kcal21.6g0g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293642