Jauhelihapihvit

Jauheliha, kananmunat, mausteet, korppujauhot, ranskalainen sipulikeitto ja öljy kaikki sekaisin.

Sitten vaivataan niin kauan, kunnes ainekset sekoittuvat.

Annetaan nousta n. 15min liinan alla, tehdään oman maun mukaan isoja ja pieniä pihvejä pellille.

Uuni 200 astetta ja n. 10-15min paistoaika.

Riippuu uunin tehokkuudesta.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Rac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.9g13kcal1g0g1g0g
Korppujauho 1g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu1.7g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)0.5g1.3kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g49kcal2.6g2g3.2g0.4g
Valittu annoskoko10g25kcal1.3g1g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.7g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g250kcal13.3g10.2g16.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298234