Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1.3g6.7kcal0g0g0.8g0g
Maito,kevyt (valio) 100g1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Raparperi 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g50kcal0.8g7g1.8g0.2g
Valittu annoskoko10g25kcal0.4g3.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.2g1.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g253kcal4g35.4g9.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287