Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte2.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)1.8g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Leivinjauhe0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl1.9g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Oivariini vähärasvainen1.4g7.4kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g46kcal0.8g6g2g0.2g
Valittu annoskoko10g23kcal0.4g3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.2g1.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g236kcal4.1g30.6g10.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983