Neppiksen karppi kanavuoka 2

Paista kanat, sipuli ja chili, mausta, laita vuokaan pavut ja parsakaalit sekä kerma että kesäkurpitsa lastus/suikaleet.

Heitä kanapaistos päälle ja ripottele kuorrutteeksi juustoraastetta.

Anna olla uunissa 30-45 min 225 asteessa folion alla --> ota folio pois ja anna juuston "ruskistua"

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Neponsson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistisuikale maustamaton (Kariniemen), annos 250g4.9g7.3kcal0.9g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 20g0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 1g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1g3.2kcal0g0g0.3g0g
Eldorado sinihomejuusto0.5g2kcal0.1g0g0.2g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g35kcal2.2g0g2.6g0g
Valittu annoskoko10g18kcal1.1g0g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g0g0.7g0g
Arvot/100g100g180kcal11.2g0g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300272