Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 4.4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper4.4g13kcal1.2g0g0.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g43kcal2.4g0.2g3.6g0.2g
Valittu annoskoko10g22kcal1.2g0.1g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.6g0.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g223kcal12.4g1g18.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672