Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1.9g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Uudet perunat keitetty3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g11kcal0.6g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.3g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g56kcal3g7.1g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745