Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g5.3g21kcal0.3g1.6g1.4g0.7g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 1.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g50kcal0.6g5g2.8g1.6g
Valittu annoskoko10g25kcal0.3g2.5g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.2g1.3g0.7g0.4g
Arvot/100g100g258kcal3.1g25.8g14.4g8.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448