Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)1.4g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g5.8g10kcal1.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g30kcal3g0.2g2g0g
Valittu annoskoko10g15kcal1.5g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.8g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g155kcal15.3g1g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=30816