Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4.9g8.2kcal1g0g0.5g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)0.8g1.6kcal0g0.3g0g0g
Korppujauho 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g2.4g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Puolukka 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g31kcal2.4g1.2g1.8g0g
Valittu annoskoko10g16kcal1.2g0.6g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.1g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667