Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään1.7g3.3kcal0.3g0g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1.1g0.3kcal0.1g0g0g0g
Kesäkurpitsa0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g15kcal1g1g1g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.5g0.5g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g78kcal5.1g5.1g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312382