Nakkikeitto

Kiehauta vesi, murenna joukkon lihaliemikuutiot.

Lisää jäiset kasvissuikaleet ja peruna-purjosekoitus.

Keitä 5 min.

Paloittele joukkoon nakit, kiehauta.

Pinnalle paljon hienonnettua persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna & keittokasvikset (Apetit), annos 200g2.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Aito nakki kevyt (Hk), annos 41g1.5g2.3kcal0.2g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g9kcal0.4g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g45kcal2g4.1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313703