Helpot jauhemaksapihvit

Raasta raa'at perunat.

Sekoita keskenään perunaraaste, maksa, silputtu sipuli, ruisjauhot, kananmunat, suola ja siirappi.

Mausta maun mukaan meiramilla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan maksa3.6g4.7kcal0.7g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.6g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho, 1 dl0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Siirappi 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g23kcal2g2.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal1g1.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g118kcal10.1g14.1g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315287