Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi1.7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1.4g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g12kcal0.8g0.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g6kcal0.4g0.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g62kcal4.1g3.1g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051