Jauheliha-kaali-mössö

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihamauste ja soijarouhe.

Lisää tarvittava määrä vettä.

Lopuksi lisää kaali silppuna ja kananmunan valkuaiset.

Kaikki paistetaan pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1509 grammaa

Liipasin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g2.7g1.1kcal0.3g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.6g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Soijarouhe, tumma, 30g0.5g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g15kcal2g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal1g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.5g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g78kcal10.2g2g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316686