Inkivääri-luumukakku

Keitä luumu ja raastettu inkivääri pehmeiksi.

Soseuta, makeuta ja mausta (esim.

vaniljaa, piparkakkumaustetta, sitruunaa).

Lisää rahka, kananmuna.

Lisää jauhoihin leivinjauhe (1 tl) ja sooda (2 tl). Sekoita taikinaan.

Paista voidellussa vuoassa 175 asteessa noin tunti.

---
Jauhoja kuluu vajaa 2 dl, voi olla vehnää, ruista, hirssiä, kookosta..

käytä tarvittaessa ksantaania.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Minttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luumu kivetön, kuivattu 1.9g4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maitorahka,maustamaton rasvaton (Rainbow), annos 250g2.4g1.6kcal0.3g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Agave siirappi (Biona), annos 20g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g21kcal1.2g3g0.2g0.6g
Valittu annoskoko10g11kcal0.6g1.5g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g112kcal6.3g15.6g1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317054