Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 2.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g2g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g6kcal0g1g0g0.2g
Valittu annoskoko10g3kcal0g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g31kcal0g5.2g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318643