Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g1.3g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g9kcal0.4g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.2g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g46kcal2.1g4.1g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324257