Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet2.5g2.7kcal0.6g0g0g0g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maissi jyvät 1.4g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)3.2g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Voi 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g16kcal1.4g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.7g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g80kcal7.1g7.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324813