Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)3.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g7kcal0.6g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g38kcal3.1g2.1g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325139