Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale3.6g4.7kcal0.7g0.1g0.2g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1.9g6.2kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 1g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)3g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Sinappi 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g31kcal2.6g2.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko10g16kcal1.3g1.3g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.7g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g161kcal13.4g13.4g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789