Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g6.3g8.8kcal0.9g0.2g0.6g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g2g2.7kcal0.1g0g0.3g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g1.6g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g28kcal2g0.6g2.2g0g
Valittu annoskoko10g14kcal1g0.3g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g141kcal10.1g3g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070