Mungpapukeitto

Kuullota pienityt sipulit ja paprika öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot, kiehauta.

Lisää suurin osa esikeitetyistä mungpavuista ja mausteita oman maun mukaan (itse käytin sinapinsiemeniä, kahta kuivachiliä, paprikajauhetta, kurkumaa, cayenne- ja mustapippuria).

Anna kiehua hiljalleen n. 20 min, soseuta sauvasekoittimella.

Lisää loput pavut, pienityt tomaatit, kerma ja kuutioitu feta.

Kiehauta ja anna hautua vielä hetki.

Tästä PITÄISI tulla viitisen annosta, mutta oli niin hyvää, että riittää ehkä kolmeksi annokseksi...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Mungpapu keitetty (Ekolo), annos 100g3g2.7kcal0.2g0.4g0g0.2g
Paprika, punainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto suolaliemessä (Eridanous), annos 200g0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.4g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g12kcal0.6g0.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko10g6kcal0.3g0.4g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g59kcal3g4g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331097