Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl5.4g18kcal0.8g3.4g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g40kcal1.6g6.8g0.8g0.6g
Valittu annoskoko10g20kcal0.8g3.4g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.4g1.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g205kcal8.2g34.7g4.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108