Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.3g32kcal0g0g3.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti1g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g0.9g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g0.9g5.6kcal0.3g0g0.3g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g86kcal1.2g0.4g8g0g
Valittu annoskoko10g43kcal0.6g0.2g4g0g
Annoskoko puolitettuna5g22kcal0.3g0.1g2g0g
Arvot/100g100g434kcal6.1g2g40.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020