Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)1.2g1.2kcal0.3g0g0g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g0.4g1.6kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g11kcal0.8g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.4g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g57kcal4.1g4.1g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336387