Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl3.4g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g1.7g10kcal0.1g0.3g0.9g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 2g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton1.7g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.9g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g72kcal1g1.2g7g0.4g
Valittu annoskoko10g36kcal0.5g0.6g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g18kcal0.3g0.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g368kcal5.1g6.1g35.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336943