Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta4.7g17kcal0.6g3.3g0.1g0.2g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.4g2.3kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi laimennettu 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g50kcal1.6g7g1.6g0.4g
Valittu annoskoko10g25kcal0.8g3.5g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.4g1.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g259kcal8.2g36.1g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334