Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.5g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee3g3.1kcal0.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g11kcal1.6g0.2g0g0.2g
Valittu annoskoko10g6kcal0.8g0.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.4g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g56kcal8.2g1g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369