Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g0.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.6g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g26kcal2.6g0.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g13kcal1.3g0.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.7g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g135kcal13.3g3.1g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339383